Alle dagelijkse voorzieningen om de hoek.

In Parkrijk tref je een grote diversiteit aan woningen, met alle dagelijkse voorzieningen bij de hand, zo ook een school met kinderopvang. Een supermarkt en gezondheidscentrum worden gerealiseerd. Bedrijvigheid vind je via de verbinding die gelegd wordt met het kleinschalige bedrijventerrein aan de zuidkant van de wijk.

Jouw groene thuisbasis.

Parkrijk De Beuken ligt in een omgeving met een stedelijk karakter waar veel aandacht is voor groen en beleving.
Dit wordt benadrukt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt, met fraaie bomen, paden en water- partijen. Dit stadspark is de place to be voor na- tuurliefhebbers, sporters en recreanten. En het kan straks jouw achtertuin zijn. Natuurlijk is er ook aan andere groene eigenschappen gedacht. In de appartementen worden de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid toegepast.Meer hierover lees je verderop deze website.
 

 •  
  Winkels Je dagelijkse bood- schappen doe je straks gewoon in de in aanbouw zijnde supermarkt om de hoek. En in Stadscentrum In de Bogaard en Oud-Rijswijk vind je nog veel meer winkels.
 •  
  In de buurt Alles wat je hartje begeert, is binnen handbereik. Van levendige stadscentra tot groen om tot rust te komen.
 •  
  Wandelen De Beuken ligt nabij het Wilhelminpark en het Elsenburgerbos. Heerlijk om urenlang te wandelen of te fietsen. .
 •  
  Bezichtigen Oud-Rijswijk is een plaatje, en dat geldt zeker voor het nabij gelegen historiche Delft met haar vele bezienswaardigheden.
 •  
  Er op uit Je woont net iets buiten het centrum van Delft en Rijswijk, met de nabijheid van stadse voorzieningen.