'Beleef De Beuken'

De Beuken verrijst aan de Laan van 't Haantje in Parkrijk, onderdeel van Rijswijk-Buiten. De appartementen liggen aan de voet van het Wilhelminapark. Een ideale plek voor iedereen die na een dag hardwerken toe is aan een baken van rust.
Maar ook voor diegenen die hun werkende bestaan al gedag hebben gezegd en duurzaam willen genieten van elke dag.

Alles bij de hand.

In Parkrijk De Beuken woon je op een veelzijdige prachtlocatie in RijswijkBuiten. Deze wijk ligt net buiten het centrum van Delft en Rijswijk, met de nabijheid van stadse voorzieningen als voordeel. Snel naar je werk of eropuit? Via de Prinses Beatrixlaan zit je binnen een paar autominuten op de - inmiddels doorgetrokken - A4 naar Den Haag, Rotterdam en de rest van de Randstad. Het OV is in Parkrijk ook nooit ver weg met de stations van Rijswijk en Delft op fietsafstand.

Duurzaam wonen, duurzame mobiliteit.

RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. In deelgebied Parkrijk worden de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten een stap verder gebracht. Zo stroomt regenwater via een bovengronds afwatersysteem af naar omliggend water. Ook is er in Parkrijk deelmobiliteit in de vorm van (elektrische) deelauto's en – fietsen geïntroduceerd die door bewoners kunnen worden gebruikt. Delen in plaats van bezit is in meerdere opzichten duurzaam en heeft een positief effect op de leefbaarheid van Parkrijk.