3 december 2021
Geplaatst door TeamParkrijkDeBeuken

Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. We richten ons op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen.

In gebouw ‘De Berken’ realiseren we 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren. Hierbij richten we ons op zowel huurders die doorstromen vanuit een grotere woning naar een appartement, als op senioren met een zorgbehoefte. De ligging is ideaal: boven het gezondheidscentrum, in de buurt van voorzieningen en in een mooie groene wijk. 
 
De appartementen worden zeer energiezuinig. Zo worden ze voorzien van hoogwaardige isolatie, aangesloten op een warmtepomp en krijgen ze een ventilatiesysteem en douche met warmteterugwinning. Een deel van de huurwoningen wordt aangesloten op zonnepanelen. De appartementen worden in de eerste helft van 2023 aangeboden via de website van Woonnet Haaglanden.
 
We zijn blij dat we in deze nieuwe wijk met overwegend koop- en duurdere huurwoningen ook betaalbare sociale huurwoningen kunnen toevoegen. Hier is veel behoefte aan in Rijswijk.